1299576032_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
   Sanna Forsell ( 14.2.2011 alkaen)

Opiskelen Kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen laitoksella jatko-opintoja. Valmistuin maisemantutkijaksi (FM) syksyllä 2010 ja jatkoin mielenkiintoisia maisemantutkimuksen pääaineopintojani lasten ja nuorten maiseman kokemiseen liittyen. Aikaisemmalta koulutukseltani olen muotoilija (AMK). Maisemantutkimuksen opinnoissa olen keskittynyt erityisesti ihmisten osallistamiseen oman ympäristönsä kehittämiseen ja suunnitteluun sekä luovaan maisemakäsitykseen. 

Lasten ja nuorten maisemankokemukset ovat olleet kiinnostukseni kohteina opintojeni alusta asti. Pro gradutyöni tein aiheesta: Lapsiperheet Turun keskustassa - viihtyisän ja urbaanin asuinympäristön edellytykset, tekijät ja mahdollisuudet. Selvitys kuului osana Turun kaupungin ympäristö- ja kaavoitusviraston kaksivuotiseen syyskuussa 2007 käynnistyneeseen keskustan kehittämissuunnitelmaan.  

Kokemusta ennaltaehkäisevästä työstä  ja koulunpihasuunnitteluista olen saanut muun muassa edellisestä työstäni vuosina 2009–2010, kun työskentelin osallistavista suunnitteluprosesseista vastaavana suunnittelijana koulupiha-hankkeissa Turun kaupungin opetuspalvelukeskuksessa Aktiivinen ja turvallinen koulupäivä-hankkeessa.