Porkan-Puuvillan puistovyöhyke -osahankkeen tavoitteena on käyttäjätutkimuksen avulla selvittää, miten Pohjoisrannan ja Pormestarinluodon välistä rantavyöhykettä pitäisi kehittää eri ryhmien tarpeiden mukaisesti ja sovittaa näitä yhteen keskenään. Käyttäjätutkimus tehdään kyselyllä Puuvillan, Isosannan ja Pormestarinluodon alueella. Selvityksen pohjalta esitetään suosituksia Pormestarinluodon ja Puuvillan alueen, Pohjoisrannan ja keskustan välisen yhteyden vahvistamiseksi puistovyöhykkeen avulla. Hankkeessa tuotetaan ideasuunnitelma, jossa vyöhykkeen osana on nuorisopuisto. Nuorisopuiston suunnittelussa on tarkoitus ottaa mukaan alueen nuoria. Osahanke toteutetaan yhteistyössä kaupunkisuunnittelutoimen ja puistotoimen kanssa.

Arja Sato-Ettala

Ennen yliopisto-opintoja olen valmistunut puutarhuriksi. Kandidaattiseminaarityössäni olen tutkinut Porin keskustan kerrostaloasukkaiden asumistyytyväisyyttä. Aion tehdä pro gradu-tutkielmani tähän hankkeeseen liittyen.

Kaisu Ryynänen 

Opiskelen Kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen laitoksella pääaineena Maisemantutkimusta. Olen valmistunut juuri puutarhuriksi. Minua kiinnostaa kaupunkiympäristöt ja viheralueet tutkimuskohteena. Kandityöni aiheena oli Rauman kauppatorin maisemallinen muutos, jota tutkin vanhojen kuvien ja kaavoitushistorian avulla.  Tarkoitukseni on tässä hankkeessa tutkia eri käyttäjäryhmien toimintojen yhteensovittamista alueella sekä keskittyä tutkimaan muiden kuin nuorten käyttäjien mahdollisuuksia puistovyöhykkeellä toimimiseen.